Open Data Structures کتابی فوق العاده در مورد داده ساختارها با پیاده سازی ++C !
Open Data Structures کتابی فوق العاده در مورد داده ساختارها با پیاده سازی ++C !
سلام
با توجه به اینکه خیلی از بچه ها سوالای فینال رو میخواستن و سوالات هنوز از طرف بیان منتشر نشده سوالات رو اینجا قرار میدم. البته بعضی از اشتباههای تایپی توی صورت سوالات وجود داره.
متن اصلی سوال : http://acm.sgu.ru/problem.php?contest=0&problem=242
ترجمه : n دانشجو شب گذشته را در یک میهمانی با هم گذراندهاند، حالا صبح شده و آنها باید به کلاسهای خود بروند. مشکل اینجاست که همهی دانشجوها در یک دانشگاه تحصیل نمیکنند! آنها تصمیم میگیرند تا حداقل 2 نفر به هر کدام از k دانشگاه شهر بروند. البته بعضی از افراد میتوانند روز را در خانه بگذرانند. هر کدام از دانشجوها لسیتی از دانشگاههای شهر دارد که فقط حاظر به رفتن به یکی از آنهاست. به شما عدد n و k و لیست علاقه مندیها و هر دانشجو را داده اند شما باید بگویید این کار ممکن است یا نه، و در صورتی که اینکار ممکن بود به ازای هر دانشگاه شمارهی دانشجوهایی که به آن دانشگاه میروند را چاپ کنید.
سلام خدمت تمامی دوستان. :)
امروز بیست و سوم بهمن روز قبل از مرحله یک هست. دیدم یه سری دوستان استرس گرفتن گفتم بیام یه سری حرفارو بزنم. از الان می گم اینا همه نظرای منه و لزومی نداره درست باشه.
بیاید یه نگاه به مسیر بندازیم:
- فردا مرحله یک می خواییم بدیم یه ازمون سه ساعته با 35 تا سوال تستی که با 1/3 نمره به احتمال خیلی بالایی قبولیم!
- اوایل اردیبهشت می خوایم مرحله دو بدیم که روز اولش تستیه و روز دومش تشریحیه و اگه روز اول توی چن نفر برتر نباشیم اصن ازمون تشریحیمون تصحیح نمی شه!
- اواخر خرداد یا اوایل تیر مرحله سوم المپیاده که قراره دو روز ازمون بدیم یه مسابقه ی برنامه نویسی فارغ از هر گونه الگوریتم و جاج که توش باید دقت خوبی داشته باشیم مخصوصن اگه نمره مرحله دومون پایین باشه چون شصت درصد نمره مون همون نمره مرحله دوعه!
- بلاخره وارد دوره می شیم و بعد از یه مدت کوتاهی ازمون های برش برنز می شه که چن نفر توش برنز می شن و این ازمونا از هر درس یه ازمون هست و اگه دو تا درسو بیافتیم برنز می شیم!
- برش برنز هم رد می شه و بعد از ماه رمضون بعد یه مدت کوتاهیی می رسیم به آزمون های فاینال که سه تا ازمون تئوریه و سه تا ازمون عملی که هر ازمون تئوری 13.3 نمره داره و هر ازمون عملی 20 نمره که جمعن می شه صد نمره و همین دوره پارسال کف طلا حدود 50 بود از 100. شش روز متوالی باید ازمون بدیم بعد اگه مثلن روز اول رو خراب کردیم نباید خودمونو ببازیم و باید با قدرت روزای بعدی ازمون بدیم .. هر ازمون هم 4 یا 5 ساعت این حدوداس(ببخشید که ممکنه امارم دقیق نباشه چون خودم دوره نبودم :) )
بعد همه ی این مراحل تازه اگه دومی باشیم دوباره سال بعد هم داریم این برنامه هارو.
یه نگاه بنداز ببین چه مسیر طولانی ایه! بعد تو اگه بخوای واسه ازمون فردات استرس بگیری بقیه راهو چیکار می کنی؟! ما تازه اول راهیم! جایی که هزار نفر ازمون قراره انتخاب بشه پس الکی به خودت جوو نده!
عین ادم برو سر جلسه ازمونتو بده. یک سری توضیه هم سر ازمون معمولن می کنن که منم دوباره می کنم :دی
- سعی کن دیر نری سر جلسه این خودش بهت استرس می ده!
- مسلمن هر مرحله یکی سوال سخت هم داره و خب اگه اول کار اون سوالا رو بزارن و وقتت رو روشون زیاد بزاری استرسی می شی بازم مث اتفاقی که واسه خودم پارسال افتاد که دو ساعت بعد ازمون تازه 10 تا سوال رو گزینه زده بودم :) سعی کن اول سوالایی که حس می کنی سریع می تونی حلشون کنی رو حل کنی :)
- این یه تجربه ی شخصیه ترجیهن خودتون خوردنی ببرید سر جلسه و اونارو بخورید من پارسال خوردنی های خودمو خوردم از جلسه که اومدم بیرون کیک ساندیسی که تو ازمون بهم دادن رو خوردم دل درد گرفتم :دی :))
- اینو در نظر داشته باشید که باید از حل سوالا لذت ببرید :)
ببخشید که زیاد شد حرفام!
سعی کنید این سه ساعت زندگیتونو لذت ببرید :)
امروز هم روز خوبی داشته باشید!
متن اصلی سوال : http://acm.sgu.ru/problem.php?contest=0&problem=411
ترجمه : به شما دورشته A و B از حروف کوچک انگلیسی داده شده است، شما باید بزرگترین زیر رشته ی مشترک بین دو رشته که آینه ای (palindrome)هم باشد را در خروجی چاپ کنید. طول هر کدام از رشته ها از 2000 حرف تجاوز نمی کند.
ورودی : در دو خط ورودی رشته های A و B آمده است.
خروجی : در تنها خط خروجی بزرگترین زیر رشته ی مشترک بین A و B که آینه ای هست را چاپ کنید. تضمین شده پاسخ پرسش همواره به ازای ورودی های داده شده غیر تهی خواهد بود .
متن اصلی سوال : http://acm.sgu.ru/problem.php?contest=0&problem=363
ترجمه : به یک مرکز فروش با m بادجه در طول روز n مشتری مراجعه میکنند. هرکس زمانی که به مرکز فروش میرسد به صفی میرود که کمترین تعداد افراد در آن حضور داشته باشند و اگر چند صف با این ویژگی وجود داشتند او صفی را انتخاب میکند که شمارهی آن کوچکتر باشد. وقتی نوبت در صف به نفر i ام میرسد, ti ثانیه طول می کشد تا کار او انجام شود و سپس او از صف خارج می شود. اگر یک نفر درست زمانی به فروشگاه بیاید که چند نفر در حال انجام سفارش در بادجه ها هستند, او ابتدا صبر می کند تا این افراد از صف خود خارج شوند سپس صف خودش را انتخاب میکند. می دانیم نفر i ام در ثانیه ki به فروشگاه میآید میخواهیم بدانیم هرکس چه صفی را انتخاب میکند و چه زمانی از فروشگاه خارج میشود.